XTLAGU

Video Downloader

Home » Dian Marshanda » Suramadu Mp3

Download lagu MP3 Suramadu yang dibawakan oleh Dian Marshanda gratis tapi hanya untuk review saja sebelum membeli CD atau kaset yang asli atau bisa juga membeli file MP3nya secara online di iTunes atau situs musik legal lainnya.

Lirik Lagu Suramadu

soko kenjeran nganti tekan bangkalan
aku lan sliramu tansah kelingan
tak gandeng tanganmu, tak elus rambutmu
gemeter rasane iki jantungku

rasane kangenku nganti seprene
nyatane ra gampang tak lalekake
ra isuk ra sore ra awan ra wengi
esemmu mung tansah anggodo ati

janjimu ning tretek suramadu
kineksenan ombak samudra kang biru
tondo prasetyo sing mbok aturake
tresnamu kanggo aku saklawase

sumpahku ning tretek suramadu
kineksenan endahing mego kang mlaku
roso setyo atiku kang tak tunggu
iki ngono kabeh mung kanggo sliramu


Loading download links

Lagu Terkait

Download kumpulan lagu lagu Dian Marshanda lainnya Di sini

BARU DIDOWNLOAD

GUDANG LAGU MP3

FREE MP3 DOWNLOADS