XTLAGU

Video Downloader

Home » Intan Rahma » Cukup Aku Wae Mp3

Download lagu MP3 Cukup Aku Wae yang dibawakan oleh Intan Rahma gratis tapi hanya untuk review saja sebelum membeli CD atau kaset yang asli atau bisa juga membeli file MP3nya secara online di iTunes atau situs musik legal lainnya.

Lirik Lagu Cukup Aku Wae

opo aku kudu lilo
senajan abot ing jero dodo
aku weruh kowe mlaku ro wong liyo
atiku keronto-ronto

opo iki jan dalane
aku ro kowe pancen du jodone
mungkin wes takdire, Gusti wes njalakke
nyiapke ganti sing nyoto tresnane

ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene
cukup aku wae sing rasakke
ojo mbalekne ngelarani ati sing tresno kowe
lelakon urip ono balesane

kabeh ati nduwe roso
bakal kesekso yen digawe loro
nyawang sing ditresno ngeragati wong liyo
bubrah kahanan ati terimo lungo


Loading download links

Lagu Terkait

Download kumpulan lagu lagu Intan Rahma lainnya Di sini

BARU DIDOWNLOAD

GUDANG LAGU MP3

FREE MP3 DOWNLOADS