XTLAGU

Video Downloader

Home » Nella Kharisma » Loro Ning Ati Mp3

Download lagu MP3 Loro Ning Ati yang dibawakan oleh Nella Kharisma gratis tapi hanya untuk review saja sebelum membeli CD atau kaset yang asli atau bisa juga membeli file MP3nya secara online di iTunes atau situs musik legal lainnya.

Lirik Lagu Loro Ning Ati

ning ati iki loro
kadung eling kowe ninggalke aku
kabeh sanggup tak lakoni
supoyo kowe tetep ning sandingku

opo kurange aku, apa salahe aku
nganti kowe tego gawe loro ning atiku

umpomo kowe ning kono
wes ono wong liyo sing tok tresnani
aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku
tak iklasne masio perih batin iki

ning ati iki loro
kadung eling kowe ninggalke aku
kabeh sanggup tak lakoni
supoyo kowe tetep ning sandingku


Loading download links

Lagu Terkait

Download kumpulan lagu lagu Nella Kharisma lainnya Di sini

BARU DIDOWNLOAD

GUDANG LAGU MP3

FREE MP3 DOWNLOADS