XTLAGU

Video Downloader

Home » Nella Kharisma » Tretes Dadi Kenangan Mp3

Download lagu MP3 Tretes Dadi Kenangan yang dibawakan oleh Nella Kharisma gratis tapi hanya untuk review saja sebelum membeli CD atau kaset yang asli atau bisa juga membeli file MP3nya secara online di iTunes atau situs musik legal lainnya.

Lirik Lagu Tretes Dadi Kenangan

tretes sing dadi kenangan
nalikane andum katresnan
sliramu lan sliraku nyawiji kebak rindu
ademe howo nggeget ing lambeku

kelingan manis esemmu
dekik pipi nambah kangenku
tresnoku lan tresnomu nyawiji tanpo kelu
roso raiso pisah sing tak gugu

padhang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
kok aras pipiku, aku pasrah sliramu
tretes dadi kenangan, sing dadi saksi bisu
eling janji janjimu neng villa nomer satu

padhang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
kok aras pipiku, aku pasrah sliramu
tretes dadi kenangan, sing dadi saksi bisu
eling janji janjimu neng villa nomer satu


Loading download links

Lagu Terkait

Download kumpulan lagu lagu Nella Kharisma lainnya Di sini

BARU DIDOWNLOAD

GUDANG LAGU MP3

FREE MP3 DOWNLOADS