XTLAGU

Video Downloader

Home » Via Vallen » Tresno Kepenggak Itungan Jowo Mp3

Download lagu MP3 Tresno Kepenggak Itungan Jowo yang dibawakan oleh Via Vallen gratis tapi hanya untuk review saja sebelum membeli CD atau kaset yang asli atau bisa juga membeli file MP3nya secara online di iTunes atau situs musik legal lainnya.

Lirik Lagu Tresno Kepenggak Itungan Jowo

biyen kowe nate janji
nanging sak iki hlakok mbok blenjani
opo to sebabpe iki
kowe lan aku ora direstui

tresnoku marang sliramu
nganti sak iki ora oleh restu
lilo aku ra lilo awakmu sak iki
disanding wong liyo

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso


Loading download links

Lagu Terkait

Download kumpulan lagu lagu Via Vallen lainnya Di sini

BARU DIDOWNLOAD

GUDANG LAGU MP3

FREE MP3 DOWNLOADS