XTLAGU

Video Downloader

Home » Vita Alvia » Bojo Tobat Mp3

Download lagu MP3 Bojo Tobat yang dibawakan oleh Vita Alvia gratis tapi hanya untuk review saja sebelum membeli CD atau kaset yang asli atau bisa juga membeli file MP3nya secara online di iTunes atau situs musik legal lainnya.

Lirik Lagu Bojo Tobat

sing ono maning hang isun aboti
kejobo riko hang isun gandoli
masio saiki isun sing duwe paran-paran
tapi riko tetep nerimo

sabar tulus atin riko nong isun
nggugah moto ati hang kerep natoni
saiki sun wis sadar isun akeh gawe duso
mergo isun keneng ulape dunyo

isun janji sun sing bakal ngebaleni
gawe loro atin riko koyo bengen
mugo baen Hang Kuoso ngijabahi
niat isun tobat kanggo selawase

sing ono maning hang isun aboti
kejobo riko hang isun gandoli
masio saiki isun sing duwe paran-paran
tapi riko tetep nerimo


Loading download links

Lagu Terkait

Download kumpulan lagu lagu Vita Alvia lainnya Di sini

BARU DIDOWNLOAD

GUDANG LAGU MP3

FREE MP3 DOWNLOADS