XTLAGU

Video Downloader

Home » Vita KDI » Pacobaning Urip Mp3

Download lagu MP3 Pacobaning Urip yang dibawakan oleh Vita KDI gratis tapi hanya untuk review saja sebelum membeli CD atau kaset yang asli atau bisa juga membeli file MP3nya secara online di iTunes atau situs musik legal lainnya.

Lirik Lagu Pacobaning Urip

kok koyo ngene abot sanggane
yen lagi dadi wong ora nduwe
tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
nanging kayane ra sepiro

tansah nelongso rasane atiku
yen aku kelingan marang sliramu
wes semono suwene anggonku mikir kowe
tansah agawe bingung atiku

rino klawan wengi aku tansah memuji
memuji marang kersane Gusti
mugo Kang kuoso enggal maringi mergo
kowe lan aku biso urip mulyo

kok koyo ngene abot sanggane
yen lagi dadi wong ora nduwe
tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
nanging kayane ra sepiro


Loading download links

Lagu Terkait

Download kumpulan lagu lagu Vita KDI lainnya Di sini

BARU DIDOWNLOAD

GUDANG LAGU MP3

FREE MP3 DOWNLOADS