XTLAGU

Video Downloader

Home » Vita KDI » Ra Ikhlas Lahir Batin Mp3

Download lagu MP3 Ra Ikhlas Lahir Batin yang dibawakan oleh Vita KDI gratis tapi hanya untuk review saja sebelum membeli CD atau kaset yang asli atau bisa juga membeli file MP3nya secara online di iTunes atau situs musik legal lainnya.

Lirik Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin

netes banyu ing moto
sliramu sandhing wong liyo
sak tenane aku ra lilo
mergo kebacut tresno

tali tresno ing janji
saiki podo ngelarani
nanging ati ra iso ngapusi
sliramu sing tak tresnani

opo ora kelingan
naliko bareng sesandhingan
janji malah dadi kacedran
tresno amung dadi kenangan

tangis sing tak rasakno
ra bakal ganteni loro
janjimu uwis kok ucapno
gawe atiku loro


Loading download links

Lagu Terkait

Download kumpulan lagu lagu Vita KDI lainnya Di sini

BARU DIDOWNLOAD

GUDANG LAGU MP3

FREE MP3 DOWNLOADS